Swatch Pastry Chefs collectie

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik in een tijdschrift uit Maleisië (mijn tante heeft daar een enórme stapel van meegenomen voor me tijdens een vakantie; mijn arme oom heeft zich een bult gezeuld) deze horloges uit de Pastry Chefs Collection van Swatch tegenkwam. Waahaaarom heb ik die nog nergens anders gezien?! Ze zijn fantastisch!

Horloges met Engelse drop (die heeft dan ook nog eens de naam ‘Lekker’ meegekregen; I kid you not), macarons, gekleurde sprinkles, mintsnoepjes én er is zelfs een horloge waarvan het bandje is geïnspireerd op van die snoepkettingen die we vroeger rond onze pols droegen (en maar knagen).

Ze kosten tussen de 40,- en 60,- euro.

Mijn favorieten zijn: ‘Waffel’ (die lange roze) ‘Sweet Me’ (helemaal rechtsboven) en ‘Sweet Explosion’ (die met macarons natuurlijk!). En je weet het hè: geheel volgens de trend uit de jaren ’80 dien je Swatch-horloges met elkaar te combineren. Ben je in ieder geval overal op tijd.

De Pastry Chefs Collection is te koop via www.swatch.com.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *