Sweet Dreams

Ik droom al heel lang van een riant, heerlijk, voorbeeldig opgemaakt bed. Dat dromen doe ik dan ironisch genoeg in de grenenhouten (niets zo erg als grenen!) twijfelaar (een twijfelaar is een bed dat voor één persoon lekker ruim is, maar met z’n tweeën erg… knus) waar mijn geliefde zijn gehele studietijd in heeft geslapen en waarbij inmiddels een lat van de lattenbodem ontbreekt. Met z’n tweeën. En dan propt een dikke pluizige kat zichzelf er af en toe ook nog tussen. Ja: wij moeten al heel lang een nieuw bed. Maar het komt er steeds maar niet van en bovendien zijn er zestriljoen leukere dingen om je geld aan uit te geven (uit eten! een eindeloze hoeveelheid sneakers! boeken! inpakpapier!).

Maar o, wat lijkt het me fijn, een slaapkamer met zo’n heerlijk net-als-in-de-film-bed. Om mezelf te dwingen nu toch echt te gaan sparen, verzamelde ik alvast wat foto’s van schitterende slaapkamers met beeldig beddengoed. Droom je mee?

Kraakhelder wit, maar met roze pompoms voor een flinke dosis vrolijkheid (Accessorize)

Een beetje Indiaas met de olifantjes (Magical Thinking via Urban Outfitters)

Mode op je bed! (Mara Hoffman x Anthropologie)

Dromen over Parijse balkonnetjes onder, eh, Parijse balkonnetjes (Covers & Co)

Roze kimono-print met vlinders (Accessorize)

Prachtige pastelkleurtjes… dat droomt lekker! (Essenza Home)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 • september 7, 2014 - 12:54 | Permalink

  Leuk! De ‘Indiaanse’ kamer vind ik wel een van de leukste

 • september 7, 2014 - 13:01 | Permalink

  Prachtig! En die Parijse balkonnetjes zijn inderdaad geweldig!

  Ik heb ook een twijfelaar, waarvan het comfort ook nogal twijfelachtig is, maar… ik kom aan mooi beddengoed dan weer niet tekort! Ik kon namelijk gewoon nog een 1-persoons dekbed gebruiken en heb een paar van die hele toffe H&M Home overtrekken gekocht, dus ik zit wel goed. Nou zag ik wel weer een nieuwe die heel erg leuk is…. 😉

 • september 7, 2014 - 17:47 | Permalink

  Die tweede is zo prachtig!

 • september 8, 2014 - 16:49 | Permalink

  Die eerste is echt prachtig! Ik ben nu ook veel bezig met mijn interieur (ben pas verhuisd), dus ook mijn bed moet eraan geloven haha!

 • september 10, 2014 - 12:17 | Permalink

  Ooooh wat een mooie kamers! Ik ga voor nummer 2 of 3. Prachtig.
  Enneh, same here. Ik moet al eeuwen een goed bed. Ik heb ook zo’n lattenbodem waar een lat uit ontbreekt (lig je in zo’n kuil) en een slecht matras. Ik wil een echt ‘grote mensen bed.’ Maar zoals je zegt: er zijn zoveel andere dingen om je geld aan uit te geven. En het is ook echt niet goedkoop allemaal. Aan de andere kant, je gaat het wel echt aan je rug enzo merken op een gegeven moment. Daarbij komt, een goed bed is een luxe die je jezelf gewoon zou moeten gunnen. Dat wordt dus even wat spaargeld opzij zetten de komende tijd!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *