Tees & sweaters van Ban.do

Ban.do_apparel_sweaters

 

Gisteravond bekeek ik de documentaire ‘Iris’ over de 94-jarige Amerikaanse zakenvrouw, interieurontwerpster en mode-icoon Iris Apfel. Je kent haar wel van die enóóórme bril. Met een hoofd vol inspiratie stond ik vanochtend op. Want Iris wentelt zich in de kleuren, patronen en algehele levenslust en ik kon niet anders dan daar blij van worden. Ook haar woningen zijn een explosie van kleuren, patronen en allerhande vreemde objecten waar zij en haar man nog altijd als kinderen zo blij van kunnen worden. Ineens keek ik naar mijn kapstok vol donkere jassen en de stapel donkere sweaters in mijn kast en dacht: NEnz, waar zijn je funky, bonte veren gebleven? (nog niet zo lang geleden vergeleken mijn vrienden mij met een graffitimuur).

Dus dacht ik: het wordt weer eens tijd om mijn slapende inner Iris wakker te maken. En komt dat even goed uit: Ban.do, het happiest accessoirelabel op de planeet, heeft zojuist haar eerste apparel line (kledingcollectie) uitgebracht. Met twee sweaters en twee T-shirts waar je heel, héél vrolijk van wordt.

ban.do_sweaters_tees

ban.do_apparel_nenznet_girls

heart-nenznetSurf naar shopbando.com en hul je in happiness. 

nenznet fb2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

 • november 18, 2015 - 19:40 | Permalink

  Oooh heerlijk hè, Ban.do en Iris! Twee hele inspirerende zaken! ♥

  Kende je trouwens de agenda’s van Ban.do al? Die zijn zóóó tof! Dit jaar kwam ik er nét te laat achter, maar voor volgend jaar ga ik er zeker één proberen te bemachtigen! 😀

 • november 20, 2015 - 10:41 | Permalink

  @Maaike: jazeker Maaike; ik greep juist vorig jaar mis dus was er dit jaar bijtijds bij! Overigens een tip: bij ASOS hebben ze er nog een paar, ik geloof de variant met goud. Scheelt ook weer verzendkosten. 😉

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *