Things that make me happy: geurzakjes van Kerzon

Kerzon_pochette_parfume

Ik ben heel gevoelig voor geur, maar ook heel kritisch. Als ik een geur ruik die ik lekker vind, ontspan ik helemaal (soms hang ik krols in de gordijnen omdat ik dan zó verliefd raak op een geur), terwijl ik acute hoofdpijn kan krijgen van geuren die me minder goed bevallen (vooral in het openbaar vervoer – zucht).

Ik ben dan ook altijd op zoek naar dingen die lekker ruiken, heb haast een obsessie voor de-perfect-ruikende-geurkaars ontwikkeld. Want een heerlijk riekend huis, zorgt voor een gelukkig mens. In Parijs kwam mijn reukorgaan flink aan haar trekken, zo ontdekte ik bij Colette de tomaten-basilicum-geurkaars van La Belle Meche (Colette’s huisparfum is trouwens ook heerlijk, geurend naar rijpe vijgen), bleek &Otherstories de lekkerste handcrème ter wereld te hebben (ook met vijgen, ah oui!) en liep ik bij Papier Tigre tegen de geurzakjes van Kerzon aan. Met verrassende geuren, waarvan ik de geurzakjes die naar wijken in Parijs roken het verrassendst vond en die met menthe & thé het lekkerst. Die gingen mee naar Le Pays-Bas, dat begrijp je.

kerzon_papiertigre_nenznet2

kerzon_papiertigre_nenznet

Mocht je de geurzakjes van Kerzon ergens tegenkomen, ruik dan beslist eens of er een geur bij zit die bij je past (ik denk van wel). Je kunt ze ook online bestellen via www.kerzon.fr.

nenznet fb2

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *