Things that make me happy: New Girl

Volgens mij is het praktisch onmogelijk om Zooey Deschanel níet in je hart te sluiten. Ze hoeft die grote feeërieke ogen maar op te zetten en je bent volledig ingepakt. Daar komt nog eens bij dat ze zo heerlijk onbeschaamd nerdy kan zijn, wat haar tot de ideale imaginary BFF maakt (of ben ik de enige die fantaseert over shopping-spree’s met La Deschanel?).

Zooey schitterde tot voor kort vooral in een heleboel films, maar heeft nu de hoofdrol in een comedyserie. In ‘New Girl’ speelt ze Jess: een jonge vrouw die een klein beetje dorky is en die na een verbroken relatie intrekt in een loft waar drie mannen wonen. Zij helpen haar er weer bovenop. Ik dacht van tevoren: kijken omdat Zooey erin zit maar met de humor zal het wel niets worden. Wel, ik had het mis, want niet alleen zijn de grappen om écht hardop van te lachen (en dan niet alleen een beetje murmelen op de bank), de verhaallijnen en de acteerprestaties van Zooey en haar tegenspelers zijn vaak zó aandoenlijk dat je er helemaal warm en ‘ik hou van deze wereld’ van wordt. Perfect tv-materiaal om de herfst mee door te komen dus!

Hieronder een promo, zodat je alvast kunt kijken voordat je aan ’t downloaden slaat en dáár weer onder het introfilmpje (en ja: er is na de pilot al een acteur vervangen):

Da’s toch Adorkable?

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *