Things that make my heart sing

1. Tina Fey. Wat een geweldige vrouw! Hilarisch, nuchter en authentiek. Ik heb eindelijk haar boek ‘Bossypants’ besteld en verheug me er al op om erin te beginnen.

2. Vietnamese rolletjes van rijstpapier. Supergezond en bovenal: superlekker. Je scoort een pakje rijstvellen bij de toko, dompelt ze even onder in heet water en vervolgens kun je ze vullen met waar je smaakpapillen dan ook maar van gaan dansen. Avocado, sla, taugé, munt, koriander, zalm, garnalen, kip, komkommer… extra lekker met een Vietnamees dipsausje (even Googlen).

3. Deze ‘kitty cat bangle’ armband van Uncovet steelt mijn kattenmoederhart.

4. De illustraties die Alber Elbaz (je kent ‘m van Lanvin) maakte voor de verpakkingen van Lancôme zijn zó vrolijk, dat ik er smoorverliefd op werd en een van de mascara’s wilde bemachtigen (ik: die al jaren leeft op gratis proefverpakkingen mascara’s). Bij mijn lokale Ici Paris XL hadden ze er nog maar één – die met sterretjes – en dat terwijl de officiële verkoopdatum nog geeneens was ingegaan (nu wel!). Ik was zo hysterisch blij, dat de verkoopster mij een button cadeau deed. Daar werd ik alleen nog maar hysterischer van, dat begrijpt u. Het leukst vind ik wat Alber in een interview met ELLE over de collectie zegt: “Ja, humor en luxe zie je niet vaak samengaan. Maar als ik een product koop, wil ik dat mijn fantasie geprikkeld wordt. Ik wil mensen laten glimlachen, ze laten zeggen: “Ik wil dát!”. Het gaat erom mensen iets te geven waar ze zich gelukkiger door voelen.”

5. Misschien komt het doordat ik tijdens mij verhuizing twee weken heb geleefd in mijn Bon Jovi-broek, maar ineens veroveren jeans met scheuren mijn hart. Vooral leuk met een beetje tuttige top (of een net bloesje) erop. Hakken optioneel. Maar als iemand die het liefst lekker snel rondrent op gympies zeg ik: who am I kidding: met sneakers net zo leuk.

6. Schenk een beetje gin in een glas, laat er een theezakje met Earl Grey-thee even in trekken (maximaal twee uur, anders wordt ‘ie te bitter!) et voilà: je hebt ‘earl grey infused gin‘, waarmee je dus een verdraaid lekkere én supersjieke cocktail maakt.

7. De ijsjes van N’ice zien er fantastisch uit en zijn ook nog eens enkel bereid met vruchtensap (en dus verder geen andere toestanden). En de naam is natuurlijk leuk!

8. Oef, Liberty X Vans betekent heel veel paisley-prints. En laat ik daar nu dol op zijn.

9. Als ik deze zomer mag ronddobberen in deze opblaasbare pretzel, ben ik het gelukkigste meisje op aarde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

 • juni 24, 2013 - 19:18 | Permalink

  Wow, die Vans zijn gaaf! En die pretzel is leuk, bij de Hema hebben ze nu een tompouce als luchtbed, ook zo grappig. Die cocktail kende ik nog niet, binnenkort maar eens proberen 🙂

 • juni 24, 2013 - 19:41 | Permalink

  Haha leuk die pretzel! Die vietnamese rolletjes ga ik deze week ook eens maken

 • juni 24, 2013 - 20:50 | Permalink

  Die vietnamese rolletjes maak ik regelmatig. Zo makkelijk en zo ontzettend lekker!

 • juni 24, 2013 - 21:25 | Permalink

  Hmm die vietnamese rolletjes zien er super lekker uit:) Leuke collage heb je zo gemaakt 🙂

 • juni 25, 2013 - 14:59 | Permalink

  Dat kattenarmbandje ziet er leuk uit!

 • juni 25, 2013 - 17:13 | Permalink

  Die pretzel is geweldig! Die wil ik ook wel hahah

 • joni
  juni 25, 2013 - 22:53 | Permalink

  Hai nenzie. superleuk spulletjes allemaal :0 bij de Hema heb je een reuze tompouce om in rond te dobberen ook hebben ze een gigantische rookworst. ik weet in iedergeval waarop ik in het zwembad ga liggen. En die knappe badmeester mag naast me liggen 😉

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *