Tv om van te smullen: Elettra’s Goodness

Mijn geliefde beschreef mijn hardnekkige Gossip Girl-verslaving ooit als “kijken naar pandaberen met pindakaas tegen hun gehemelte” (die grap had hij dan weer van de Britse comedian Jimmy Carr). En toegegeven: hij had ook wel gelijk. Want man, wat kwam er een onzin uit de monden van de personages, met name die van Serena, gespeeld door Blake Lively. Maar goed, daar was het fictie voor. En de styling maakte heel veel goed, alsmede het decor van New York.

Actrice Blake Lively ken ik dan ook verder niet zo goed, behalve van haar rol als Serena, maar net als de rest van de wereld kijk ik graag naar haar outfits. En waar ze me zomaar eens mee voor zich zou kunnen winnen: ze houdt van koken. Ja echt (ze schijnt zelfs de cadillacs onder de fornuizen te hebben laten bouwen, voor haar nieuwe liefdesnestje samen met Ryan Reynolds. Maar hee, dat is weer een ander verhaal). Reden te meer voor Elettra Wiedeman – model, socialite en dochter van Isabella Rossellini – om Blake te vragen voor de eerste aflevering van de serie ‘Elettra’s Goodness’, die ze maakt in opdracht van de Amerikaanse Vogue. In de serie gaat Elettra langs bij mensen uit de entertainment-industrie om samen te koken, te bakken én te eten (yay!). Vogue art-director Grace Coddington, SNL-komiek & acteur Seth Meyers, model Karlie Kloss; allemaal mensen met wie u & ik ook best eens rond de eettafel zouden willen zitten (of in de keuken willen staan). Superleuk om te kijken dus!

Ga naar het kanaal van American Vogue op Youtube en subscribe.

En dan nu: koken met Blake!

Ik eet zelf geen brie (ik heb mijn pijlen gericht op Karlie’s recept voor cookies), maar jij vast wel, daarom hierbij Blake’s recept voor worst & brie in bladerdeeg. Laat me weten of ’t gesmaakt heeft!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *