Wearable Planter

00005_wearableplanter

Als ik mezelf wil opvrolijken, ga ik onmiddellijk naar mijn lokale bloemenwinkel om een bos bloemen te kopen. Het hoeft geen enorme bos te zijn, sterker nog: ik vind het nog veel leuker om een paar mooie, losse bloemen uit te zoeken en die op verschillende plekken door mijn huis neer te zetten. Van het aanrecht tot aan mijn nachtkastje. Tip: lege bierflesjes (je hebt tegenwoordig zulke leuke speciaalbiertjes!) en ginflessen doen het fan-tas-tisch als vaas. En je hebt meteen weer een excuus om te borrelen, waar je nóg meer van opvrolijkt.

Als je veel tijd doorbrengt op je stalen ros en op een ultieme happy-mobiel door de stad wil sjezen, kun je je fiets nu ook gezellig aankleden met échte, verse bloemen (want die plastic bloemenslinger van de HEMA kennen we nu wel). Wearable Planter maakt superschattige, kleine vaasjes die bedoeld zijn om aan je stuur of frame te bevestigen. Ze zijn met een 3D-printer gemaakt uit nylon en bevatten een clip waarmee je ze stevig aan je fiets klemt. Té gezellig gewoon.

00002_wearableplanter

00004_wearableplanter

00006_wearableplanter

00001_wearableplanter

heart-nenznetBestel de Wearable Planters via www.wearableplanter.com of Etsy.

De leukste facebook-pagina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  • augustus 15, 2016 - 14:20 | Permalink

    Als ik een fiets had ging ik er nu direct 1 bestellen 🙂 Super leuk idee! Ik had in mijn vorige auto, een Beetle, ook standaard een vaasje. VW Beetle leverde ze zo met een bloem 🙂

  • augustus 18, 2016 - 16:15 | Permalink

    Wat een gezellig idee! Echt heel leuk!

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *