Spread the bliss en win een hippe one-of-a-kind ketting van Follow Your Bliss!

Vorige week las je hier een interview met Follow Your Bliss oprichtster & owner Natalia; een superinspirerende, lieve en mooie verschijning die er elke dag voor kiest om haar bliss na te jagen. Want niets maakt zo gelukkig dan elke dag kunnen doen waar je gepassioneerd over bent! Bovendien steek je er andere mensen ook nog eens mee aan.

De mailtjes vlogen de afgelopen week de ether door, want may we remind you: speciaal voor de lezeressen van NEnz.net stelt Follow Your Bliss drie unieke one-of-a-kind kettingen beschikbaar die nergens te koop zijn! Coole kettingen met een gekleurd kwastje; helemaal du saison en cool te combineren met die hippe bikini met azteken-print, een kleurrijke kaftan, of gewoon een casual shortje met slippertjes. Wil jij ook meedoen? Zo sleep je ‘m binnen:

Het motto van Follow Your Bliss is er een om elke dag na te leven: spread the bliss around you! Stuur me een mailtje en vertel me wat jíj doet om bliss om je heen te verspreiden óf bedenk een creatieve manier om dat te doen. Het kan vanalles zijn: groot of klein. Bijvoorbeeld hoe je die vriendin oppept als ze down is. Hoe je de sfeer op je werk positief beïnvloedt. Hoe je mensen blij hoopt te maken door je werk. Misschien is het de manier waarop je je kleedt. Of het is iets wat je later hoopt te doen, alsjegrootbent. 🙂

Bliss is per definitie:

bliss  (bls) 

n.

1. Extreme happiness; ecstasy.
2. The ecstasy of salvation; spiritual joy.

Dus: channel je inner bliss en stuur je inzending uiterlijk donderdag 5 juli a.s. naar nenzworld@gmail.com, onder vermelding van je naam, adres, postcode en woonplaats. De drie leukste inzendingen winnen zo’n unieke ketting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *