WIN zomeraccessoires van Stylewish!

Chantal is een selfmade woman met de baan waar elk modemeisje van droomt: personal shopper (slaak hier uw jaloerse zucht: * ….. *). Als De Stijladviseur helpt ze Nederlandse vrouwen met het vinden van hun stijl én de juiste mode-items. Tja, en als je dan toch allerlei fijne fashion-finds tegenkomt, kun je die net zo goed delen met de rest van de wereld, non? Chantal: “Als personal shopper ben ik altijd op zoek naar nieuwe leuke items op fashion-gebied. Na mijn zwangerschapsverlof ben ik met de webshop gestart, afgelopen april. Ik dacht: dat is een leuke manier om alle fashion finds ook met de rest van Nederland te delen!”

Op Stylewish.nl vind je betaalbare trends, maar ook wat duurdere items zoals de specials die tot stand zijn gekomen door leuke samenwerkingen met onder andere SAK tassen & accessoires, Follow Your Bliss en Bachilique. Chantal: “Stylewish is dus ook voor dames met oog voor detail. Er zijn zoveel webshops momenteel, wij willen goede kwaliteit en items die niet overal te koop zijn!”
Waar haalt Chantal al die schatten vandaan? “Ik bezoek uiteraard veel leveranciers hier in Nederland, maar ga ook graag naar het buitenland natuurlijk! Het leuke sieradenmerkje Les Cleias komt uit Parijs, we hebben clutches uit Florence en binnenkort komt er een geweldige handgemaakte leren fringebag uit Marokko online die alleen bij ons te koop is! Voor inspiratie houd ik alle magazines bij en heel veel websites.”

What’s next voor Stylewish? Chantal: “De eerste stap is om méér kleding te gaan verkopen. In setjes, zodat je gelijk kan zien hoe het gecombineerd kan worden. Het moet een mooie mix worden van fashion, accessoires en specials. En er zijn nog zoveel dromen, mijn hoofd ontploft van de ideeën af en toe. Binnenkort gaat de website van De Stijladviseur ook op de schop. Daar ga ik bloggen over fashion en trends!”

WIN! Een pakket vol zomeraccessoires van Stylewish!

Een kleurrijke Ibiza-scarf waar je meteen happy van wordt en armbandjes waarmee je liefde verspreidt: van dit pakketje (t.w.v. € 30,- euro) word je instant blij. Winnen? Kijk op Facebook, like, share én win!

Je kunt meedoen t/m 8 juli. De winnares wordt bekend gemaakt op Facebook.

Check voor de winactie facebook.com/nenznet en surf naar www.stylewish.nl om direct te shoppen!

One comment

  • Pingback: NEnz » De Happy list van Stylewish

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *