10 redenen waarom je blij wordt van Modern Family (win de dvd-box!)

1. Omdat de grappen elkaar zó snel opvolgen, dat je goed moet opletten en je dus eindeloos kunt terugkijken en toch weer nieuwe grappen ontdekt. Deze serie is écht goed geschreven!

2. Omdat er bij elke aflevering een feel-good moraal in het verhaal zit waardoor je na afloop áltijd een goed humeur hebt. (en dat kunnen we van The Walking Dead niet zeggen…)

3. Om het ultiem nerdy karakter van Phil (terwijl hij denkt dat hij cool is). Alleen al het feit dat hij vroeger cheerleader was is genoeg om in lachen uit te barsten.

4. Om de stem van Gloria. Het meest geweldige vind ik nog dat het geen aangezet nep-accent is: ook in real life praat actrice Sofia Vergara zo.

5. Om het zwarte randje aan het karakter van Cam & Mitchell’s dochtertje Lily. She may seem cute, maar ik zou niet alleen met haar in een kamer willen zijn.

6. Omdat het onderwerpen aansnijdt als het homohuwelijk, adoptie en samengestelde gezinnen op een coole, luchtige en – natuurlijk – moderne manier.

7. Omdat het mooi is om te zien hoe mensen in (lange) relaties worstelen met sleur en andere issues en toch altijd weer voor elkaar kiezen, no matter what. Aawww so cute! (enter vioolmuziek)

8. Omdat we het beeld van Al Bundy (Married With Childeren) uit ons geheugen en van ons netvlies kunnen wissen en nu Ray Pritchett hebben. Zo vind ik acteur Ed O’ Neill veeeel leuker! Hij doet me zelfs een klein beetje denken aan mijn eigen opa.

9. Om de schreeuwerige overhemden van Cam. En de schreeuwerige jurkjes van Gloria.

10. Omdat het draait om familiebanden en je daardoor zin krijgt om je eigen gestoorde familie te knuffelen.

Win een dvd-box van seizoen 4 van Modern Family!

Aan de lezers van nenz.net mag ik maar liefst twee dvd-boxen van seizoen 4 van Modern Family weggeven. Meer dan 580 minuten happy tv!

Wat moet je doen om mee te dingen? Stuur voor vrijdag 8 november a.s. 13:00 een mailtje naar nenzworld@gmail.com met daarin je naam, adres, postcode en woonplaats (uiteraard blijven je gegevens privé). Zet in de onderwerpregel dat het om ‘Modern Family’ gaat. Winnaars krijgen nog diezelfde middag een notificatie per e-mail, dus leg je huispak maar vast klaar…!

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *