A Sky Full Of Kindess

Rob Ryan: wat houd ik van die man. Van de manier waarop hij vol liefde, openheid & positiviteit naar de wereld kijkt. Wat dat betreft is hij een nog grotere goedzak dan de Kerstman. En hoe hij die visie verwerkt tot kunstwerkjes waar je hart blij van wordt. Met mooie, o zo mooie, spreuken waar je eeuwig bij weg kunt dromen. Zijn gezellige hoofd, met wild kapsel, draagt alleen maar bij aan zijn lovable-factor. Net een grote teddybeer.

Rob’s eerste boekje – ‘ This is for you’ – staat misschien al beduimeld in je boekenkast, maar Rob heeft inmiddels alweer een tweede boek geschreven en geïllustreerd. Het boek draagt de prachtige titel ‘A Sky Full of Kindness‘ (LOVE that!) en gaat over onvoorwaardelijke liefde. Als dat geen mooi kerstcadeau is, weet ik het ook niet meer!

En ken je Rob’s winkeltje op Etsy al? Zie het als de virtuele versie van zijn store in Londen. De print hierboven, afkomstig uit ‘A Sky Full of Kindness’ , is daar ook te koop. Team Etsy had een interview met Rob en plaatste daar een cute filmpje van online. Kun je eindelijk zien wat ik bedoel met dat haar.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *