A Very She & Him Christmas

She & Him; het muziekduo Zooey Deschanel en M. Ward, doet mij sowieso al vaak denken aan kerstmis. Veel van hun liedjes roepen dat gevoel gewoon bij me op, van gepofte kastanjes en kampvuren en warme wanten en zwart-witfilms kijken in je pyjama (daarentegen hebben ze ook veel liedjes die me doen denken aan zomer, met citroenlimonade en fietsen met bloemenmandjes). Een kerstplaat klinkt mij dan niet alleen fijn, maar ook logisch in den oren. En die is er nu. A Very She & Him Christmas. Gevuld met 12 van die klassieke kerstliedjes, in een She & Him-jasje. Misschien nog wel het leukste is dat de early birds die de plaat bestellen via de website van She & Him ‘m ontvangen met officieel She & Him kerstinpakpapier eromheen. Je kunt er zelfs bijpassende wanten en een muts bij bestellen. Maak me gek!

Online te bestellen via She&Him.com en te beluisteren via Amazon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *