Bestrijd die vieruurs-dip met Bites We Love

003_biteswelove_nenznet

Ik was al een groot fan van Food We Love (bijna iedereen in mijn omgeving heeft al eens zo’n food box van me cadeau gekregen; van mijn vader tot aan vriendin S. en nicht V.), maar dit leuke initiatief voor foodies heeft ook een kleiner zusje; Bites We Love. Ik zeg kleiner omdat het hier bij Bites We Love om draait: kleine tussendoortjes, voor die momenten dat je haast dreigt flauw te vallen, snakt naar iets lekkers of wel wat power kunt gebruiken (het beruchte vieruurs-dipje, dames en heren!). Hoe vaak ik op zulke momenten wel niet radeloos door mijn keukenkastjes liep te grazen, op zoek naar een quick fix, is ontelbaar. Maar er is dus hoop: Bites We Love stuurt je wekelijks (of om de week; net wat je wilt) een gezellige doos met daarin vier zakjes met heerlijke bites. Er zijn inmiddels wel 50 verschillende soorten, allemaal op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade. Welke bites je krijgt is een verrassing, maar je kunt op de website in je eigen profiel aangeven wat je lekker (of níet lekker) vindt.

Ik testte een paar bites: Will You Berry Me (no. 55), Suzie’s Apple Pie (no. 56), Lavender Pecan (no. 57) en Sweet Rosemary (no. 59). Lievehemel wat een lekkere noten! Die met rozemarijn zijn mijn favo; lekker zout en je proeft de rozemarijn goed terug. Heerlijk voor de herfst & winter. Lavendel-pecan vond ik verrassend lekker; verrassend, omdat ik lavendel associeer met badproducten – dus niet als iets dat ik wil opeten – maar wat in combi met rozijnen voor een lekkere zoet-kruidige smaak zorgde. En dan Suzie’s Apple Pie; need I say more? Crunchy amandelen, stukjes gedroogde appel en rozijntjes. Kop thee erbij en je hoort mij niet meer (en mijn rommelende maag ook niet). De zakjes bevatten elk 40-50 gram aan bites. Genoeg voor een vol(daan) gevoel en toch een stukje portion control (hier spreekt iemand die vaak niet begrijpt hoe ze toch ineens op de bodem van die zak is aanbeland).

015_biteswelove_nenznet.jpg

008_biteswelove_nenznet

013_biteswelove_nenznet.jpg

heart-nenznetMet Bites We Love krijg je vier verrassende bites thuisbezorgd (tip: laat ze gewoon lekker op kantoor bezorgen!) voor 4,95 euro. Je kunt de box ook cadeau geven; eenmalig of in een abonnement. Ik ga alvast bedenken wie ik hier blij mee ga maken…

nenznet fb2

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *