Christmas Stockings van Free People

Free People geeft een eigenzinnige draai aan kerst met hele bijzondere Christmas Stockings; je weet wel, van die oversized sokken die je dan heel nostalgisch boven de open haard hoort te hangen en waar je ’s ochtends je kerstcadeautjes in vindt. De exemplaren van Free People zijn met de hand gemaakt in India en lekker hippieachtig versierd met belletjes, pailletten, kraaltjes, metallic draad, pom poms, borduursels en andere mooie dingen in het leven waar je hart van gaat zingen. En o, ik kan wel in huilen uitbarsten, zo mooi vind ik ze (een beetje overdreven ja, maar deze tijd van het jaar ben ik altijd extra sentimenteel – bear with me here!). Ik was zó bereid er die 53 euro voor neer te tellen, maar die 35 euro aan verzendkosten die er dan weer bovenop komt, gaat de Hollandse krent in mij toch echt te ver. Dan maar heel hard staren om het gat in mijn hart te dichten. Sorry Free People, love you!

Kijk in de Holiday Boutique op www.freepeople.com om je te verlekkeren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

 • november 7, 2012 - 11:24 | Permalink

  Oooh wat zijn ze moooi!

 • november 7, 2012 - 17:25 | Permalink

  Joh..zelf maken!!

 • november 7, 2012 - 18:15 | Permalink

  Och super leuk! Hier wordt je toch echt blij van =)

 • november 8, 2012 - 09:38 | Permalink

  Wauw, wat een pracht-dingen! Maar zoiets is toch ook wel zelf te maken?

 • november 8, 2012 - 11:14 | Permalink

  Oh daar word je inderdaad heel blij van!

 • november 8, 2012 - 14:33 | Permalink

  Aaahhhhh MOOOOOOOOOOOOOI!!!!

 • november 13, 2012 - 22:01 | Permalink

  Jongens, mijn oma (ook wel bekend als de liefste oma ter wereld) heeft aangeboden er één voor me te maken, en ik mag zelf alle stofjes, lintjes en andere dingetjes uitzoeken… OMG. Sooo excited! Ik houd jullie op de hoogte. 😉

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *