Happy item van de week: nagellak én remover van Deborah Lippmann

Ik hoef alleen maar naar een potje glitternagellak te staren om direct blij te worden. En toch sta ik niet altijd te trappelen om mijn nagels te lakken met een dikke laag glitters. Dat komt omdat ik weet wat een godsallahjezus rotwerk het is om diezelfde glitters een paar dagen later weer van je nagels te verwijderen. Hoe vaak ik wel niet half verdoofd en kokhalzend van de aceton-dampen van mijn remover vloekend in de badkamer heb gestaan… Zelfs mijn liefdesleven heeft eronder te lijden: mijn geliefde roept dat de badkamer en achtereenvolgens de prullenbak stinkt naar chemische nagellakremover en als mijn katertje Noodles mij kopjes komt geven en vervolgens de restanten van remover-lucht aan mijn handen ruikt, trekt hij een vies gezicht en rent hij gauw weg.

Tante S., groot beautyfan en trendwatcher (niet officieel, maar zeker wel onofficieel) deelt mijn probleem en samen hebben we alles al geprobeerd. Van remover van de HEMA tot aan O.P.I.; wat zeg ik, ik heb zelfs weleens hele ingewikkelde capriolen uitgehaald waarbij ik al mijn vingers afzonderlijk in moest pakken in aluminiumfolie. En zie jezelf dan nog maar eens serieus te nemen.

Gelukkig had Tante S. onlangs een eureka-momentje toen ze de bloedmooie nagellak van Deborah Lippmann kocht en daar een proefverpakking ‘Stripper to go nail lacquer remover’ bij kreeg. Deze nagellakremover is sowieso uniek, want hij bestaat uit een soort kant en klare mini-wantjes die je om een vinger kunt schuiven, doordrenkt met remover. Met één ‘mitt’ kun je 10 nagels schoonmaken. En ra’ es wat? De remover stinkt niet, je krijgt er inderdaad tien glimmend schone vingertjes voor terug én glitternagellak gaat er eindelijk eens goed af. Enig minpunt? Toch wel de prijs; 6 stuks voor 16,95. Maar zoals Tante S. ook al zei: je wordt er zooo gelukkig van. Mooi voor op je verlanglijstje voor de Sint/Kerstman!

Halleluja, nu onze nagels gered zijn van achtergebleven glitters kunnen wij ons met een gerust hart laven aan onderstaande glitternagellakjes van Deborah Lippmann (ooo wat zijn ze mooi):

De nagellak en nagellakremover van Deborah Lippmann zijn in Nederland te koop bij Celeste Parfums in Den Haag en via hun webshop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

 • november 6, 2012 - 07:36 | Permalink

  Leuke nagellakjes en een goede tip!

 • november 6, 2012 - 17:22 | Permalink

  Heerlijk, die glitters! Prachtige kleurtjes!
  Je hebt ook van die potjes nagellak remover waar je je vinger insteekt, die ronddraait in een soort spons die daar in zit en hoppa, schone nageltjes! Heb je dat ook al eens geprobeerd? Schijnt heel fijn te zijn!

 • Jessica
  november 8, 2012 - 22:30 | Permalink

  De nagellak remover van Kiko Cosmetics (voornamelijk te vinden in de zuidelijke EU landen geloof ik..) vind ik ook super fijn! Heb je die al geprobeerd? De verpakking bestaat uit een klein rond doosje met een x aantal uiterst dunne watjes, doordrenkt met het nagellak remover middel – wat het precies is weet ik niet, de verkoopster vertelde me enthousiast dat het zeker géén aceton is! Werkte voor mij erg fijn! En het was ook niet duur, geloof 2,50 per doosje, met zo’n 20/25 watjes 🙂

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *