Boek voor een Happy Home: Megan Morton’s ‘Things I Love’

Wil ik zo’n lekker verfrommelde bank die uitnodigt om er heel diep in te duiken of toch de rust & orde van een strak designexemplaar? Zal ik het trapgat fuchsia schilderen of toch maar fris wit laten? En hoe breng ik een huiselijke sfeer in mijn werkkamer zonder dat dat afleidt van wat ik daar kom doen: werken? Zomaar een paar vraagstukken die momenteel door mijn hoofd spoken, pre verhuizing (in december ga ik klussen, verven, rondsjezen met een verhuisbusje en appeltaarten bakken in mijn nieuwe keuken). Daarom ben ik ook intens dankbaar voor de interieurboeken van deze wereld. Die helpen mijn wilde interieurideeën en -vraagstukken in goede banen te leiden.

Zo kijk ik heel erg uit naar Things I Love, een boek van interieurstylist en schrijfster Megan Morton. Deze Aussie girl brengt haar ideeën tips en stijl met zoveel passie en enthousiasme, dat je er direct blij van wordt. Het boek is nog niet uit in Nederland – Australië only voorlopig, maar ik wilde vast wat tips met je delen – het is per slot van rekening woonmaand, y’all!

Achterin Things I Love vind je namelijk een manifesto: een soort briljante verzameling van allerhande tips & tricks voor het inrichten van jouw eigenste happy home. Precies waar je op zit te wachten bij het inrichten van je huis! Hieronder een fragment uit dat manifesto, om je alvast lekker te maken:

En een filmpje dat mij o-zo enthousiast maakt om aan de slag te gaan:

Lees meer over Things I Love door Megan Morton op de site van Uitgeverij Penguin Books

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *