Obsessies du jour

Things on my mind:

1. Polkadots en in het bijzonder: deze broek met polkadot-print van Mango. Met zeer brede pijpen, dus alleen voor durfalletjes.

2. Mini-melkpakjes met gezichtjes vouwen voor Halloween en die volstoppen met snoep voor mijn neefjes. De sjablonen en aanwijzingen kun je bij Minieco.co.uk downloaden en uitprinten. Happy Halloween!

3. Pompoenen voor Halloween! Afgelopen weekend ben ik samen met mijn moeder elk boerengehucht afgereden op zoek naar fikse jongens, maar nee; ner-gens konden wij een fatsoenlijke oranje Halloween-pompoen krijgen (we vonden alleen drie groene maar dat vonden we natuurlijk weer niet Halloween-achtig genoeg). Toen we er uiteindelijk drie bij de plaatselijke bloemist (!) voor de deur zagen liggen, wist ik niet hoe snel ik de grootste op moest pakken (voel het nu nog!) en mee naar huis moest slepen. Ik heb er traditioneel een spooky gezichtje uit gesneden, maar je kunt ‘m natuurlijk ook beschilderen of door een badje met glitters rollen (idee!).

4. De Grote Verhuizing staat hier bijna voor de deur en omdat het nog een beetje zinloos lijkt om mijn hele huisraad vast in dozen te pakken en daar tussen te gaan leven, ben ik maar vast begonnen met een soort hele grote schoonmaak. Ik merk dat ik maar al te vaak aan spullen vast blijf houden waar ik eigenlijk helemaal niks mee doe of die ik geeneens écht mooi vind.  En waarom? Tja, geen idee dus. Dus hoppa, weg met al die overbodige ballast. Ik wil maar al te graag leren om te leven met minder spullen om me heen. Krijg je een fris hoofd van.

5. Er is geen geur die mij zo in de kerststemming brengt als de Noël geurkaarsen van Annick Goutal. Alsof je al sinaasappels pellend door een woud met kerstbomen loopt. Maar die geurkaarsen zijn nog best lastig te vinden. Laat die uitdaging maar aan mijn Tante S. over, die een doos met vijf mini-geurkaarsjes voor me wegkaapte bij beauty-walhalla Celeste in Den Haag (echt een aanrader als je van mooie, bijzondere beautyspulletjes houdt en btw: ze hebben een webshop!). Ik heb de doos nog even in mijn roze Chinese kast opgeborgen, maar kan het niet laten om elke dag even in de kast te duiken en aan de doos te snuffelen. Omdat we rondom de kerstdagen gaan verhuizen, kan ik de kaarsjes mooi verdelen over mijn huidige woning en de nieuwe, zodat het op beide plaatsen toch een beetje kerst is (hoewel het in mijn hart natuurlijk altijd kerst is, laten we wel wezen. LOL).

6. Nog meer leuks op beautygebied: Karl Lagerfeld heeft een collectie cosmetica ontworpen voor Shu Uemura: de Holiday Collection 2012. Ondanks dat zijn creatie Miss Shu knalrode ogen en een scherp bobje heeft, is ze best een cutie, non? Nu te koop!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *