Dingen waar je blij van wordt

De geur van kerstbomen Twinkelende kerstlampjes Een mooie nieuwe winterjas kopen. New Girl kijken. Vooral nu Justin Long (de ex van Drew Barrymore) het vriendje van Jess speelt. Cute! Schmidt! Lebkuchen (Duitse peperkoek met chocolade eromheen) Sparkly things Sushiknutselavondjes met vriendin N. (ik tegen N.: “Maar ik bedoelde sushi hálen!” N.: “Nee joh, dat maak ik zó zelf!” and she was right) De sneakers met klittenbandletters van Dee & Ricky. Niets zo leuk als mode waar je mee kunt spelen Ook zo’n hekel aan van dat waaibomenweer? Ik las laatst op mijn FLOW-kalendertje een heel mooi advies: beeld je gewoon in dat met de wind ook al jouw zorgen wegwaaien. It works! Essence’s ‘Circus’-lijn met glitter & goud (loooove it!) Selah Sue (dat haar, die stem!)

Deze video van Madewell, die je zelf regisseert door jouw keuzes aan te klikken Inspirerende mensen die gewoon hun eigen bedrijf opzetten en doen waar ze in geloven, in plaats van dat wat van ze wordt verwacht. Natalia van Follow Your Bliss is voor mij één van die mensen Cinnamon Spices in je thee Uitverkoop (doch gevaarlijk!) Lieve kerstkaartjes krijgen De tv uitzetten en de hele avond alleen maar kerstliedjes draaien Naar Jill Scott in Paradiso, misschien al wel voor de vijfde keer. Het was een ramp om er te komen, niet alleen wegens wegafzettingen maar ook omdat er geen vrij parkeerplekje te vinden was op een stormachtige donderdagavond in Amsterdam (en ik – held op kerstsokken – zat natuurlijk achter het stuur). We hebben volgehouden en druppelden drie kwartier te laat binnen; toen Jill net begon. Pfew! En het was het waard: wat een bijzonder optreden, met een unplugged-achtige sessie als verrassende toegift, waarbij Jill op moedige en bewonderenswaardige wijze ook het nummer ‘Hear my call‘ ten gehore bracht en er emotioneel van werd. Wat een geluk dat we hier bij konden zijn.

New Girl-kijkers vinden dit vast net zo hilarisch als ik: er is een datingvideo van Schmidt opgedoken.

Sophie Dahl nam voor de Britse televisie een eenmalige aflevering op van ‘The Marvelous Mrs Beeton’, waarin ze het portret schetst van een beroemd Brits kookboekenschrijfster:

Have a happy weekend!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *