Dingen waar je blij van wordt

Boeketjes uit eigen tuin Verse mango Na afloop van een etentje een stukkie wandelen. Vind ik altijd lekker; even de spijsvertering op gang brengen en lekker om me heen kijken in de rustige straten Taarten bakken voor je verjaardag Chocolaatjes in de vorm van ijsjes bij V&D Stofzuigen met je iPod op. Werkt veel beter dan gewoon met de stereo aan! Fifi Lapin-kaarten bij Paperchase ‘Onder volwassenen’ van Sophie Dahl nog een keer lezen. Als er iemand is die je aan het dromen kan krijgen, dan is het La Dahl wel. Je muren opleuken met prints. Op Etsy vind je een wereld aan toffe quotes, mooie illustraties en andere fijne postertjes die je voor nog geen 20 euro naar jezelf kunt laten verschepen. Lijstje van de HEMA eromheen et voilà. Kunst voor een prikkie! D’Angelo en Lianne La Havas zien op het North Sea Jazz festival. Twee van mijn favo favo favo artiesten! Muziektips krijgen van vrienden. Er gaat toch iets intiems van uit: dit raakt mij, jou misschien ook?

De bioscoop in Houten, met de ruimste stoelen ever en een knopje waarop je alleen maar hoeft te drukken als je wat te drinken of te eten wil. Dat komen ze gewoon brengen! Minpunten: er is geen popcorn en ik kan in het donker nooit mijn geld vinden. Maar hee: je kunt niet alles hebben. Shampoo van Aussie. Ik had ze vroeger en heb ze recentelijk herontdekt bij Etos. I loooove hoe ze naar kauwgom ruiken en de leuke tekstjes op de fles. Grazia’s modejury mogen doen. Een eer om de outfits van Solange Knowles, Emma Stone, Miranda Kerr en Esmee Denters te mogen keuren! Thuis cappuccino’tjes maken. We hebben sinds kort toch maar een melkschuimer aangeschaft bij het Nespresso-aparaat en ik moet je eerlijk zeggen dat ik nu nog gelukkiger word van mijn dagelijkse kopje koffie. Hoe je haar automatisch lichter wordt in de zomer. Hello sunshine! Bijpassend: Andrelon droogshampoo zomerblond. Loooove it! Standjes met verse kersen langs de kant van de weg Lekker droog blijven onder je pluutje als het met bakken uit de hemel komt Een patatje delen met je lief. Veel lekkerder dan een voor jezelf. Het vooruitzicht op een reisje naar de zon. Dingen die – als je goed kijkt – gezichtjes lijken te hebben. Van stoplichten en vuilnisbakken tot aan auto’s. Bij Papapbubble (Haarlemmerstraat, Amsterdam) gaan kijken hoe ze live snoep staan te maken. En proeven natuurlijk!

Nog meer dingen waar je blij van wordt:

Hartverwarmende quotes:

Papieren rozetten van Lulu Lucky:

Slimme reminders die helemaal waar zijn:

Geurkaarsen die naar versgemaaid gras ruiken:

Why be negative when you can be positive?

Zo ontiegelijk zoet, deze cats:

Diane von Furstenberg over reizen & inpakken. Very nuttig als je net als ik nog op reis gaat deze zomer en nu al je hoofd breekt over wat je allemaal in moet pakken:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>