Dingen waar je blij van wordt: Kid President

Hij motiveert, hij inspireert, hij roept op tot random acts of kindness en hij maakt je hele dag weer goed. Zijn missie? “To make the world less boring“. Kid President ook wel bekend als Robbie Novak – is pas tien jaar, maar weet doormiddel van filmpjes op Youtube, geproduceerd door zijn zwager Brad Montague, miljoenen kijkers breed glimlachend aan hun computerscherm te kluisteren én te inspireren om goed te doen in de wereld.

Ik heb zijn befaamde uitspraak “You can cry about it or you can DANCE about it” inmiddels tot mijn levensmotto gemaakt. En zowaar; toen ik gisteravond een beetje chagrijnig was en mezelf tekort vond schieten op diverse gebieden des levens (quarterlife crisis, ahoy!), heb ik als een malloot staan dansen in mijn woonkamer op een plaat van Rick James. En laat me je vertellen: het hielp. Zo jong en nu al zo wijs, die Kid President.

Laatst postte ik Kid President’s inmiddels befaamde Pep Talk video al, maar hieronder vind je nog wat video’s van Kid President die je echt moet hebben gezien:

AWESOME YEAR Challenge:

The Guide To Being A Party:

En tot slot: The True Story of Kid President:

Kijk ook beslist even op zijn website: www.kidpresident.com.


2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *