Happy item: funky vaatdoekjes (ja, hier gaan we het serieus over hebben)

Geheel volgens de wetten van de emancipatie, houden mijn lief en ik er een eerlijke taakverdeling op na in huis. Hij doet veel vaker de was dan ik en is daar ook véél beter in (aangezien ik nog weleens per ongeluk nieuwe roze joggingbroeken bij de lichte was gooi en het record ‘wollen kledingstukken verwassen’ op mijn naam draag), hij kookt goddelijk, hij zorgt er altijd voor dat die ginormous hoeveelheid oud papier in hapklare pakketten bij de voordeur worden gezet, hij ruimt ’s avonds als ik al slapend op de bank hang de vaatwasser netjes in en hij roept me ter verantwoording als ik weer eens mandarijnenschillen in de verwarming heb laten vallen (mijn favo bezigheid in de winter: mijn kadetten warmen op dat ding en ondertussen mandarijnen eten). Niks te klagen op dat front dus. Maar er is één ding waar ik een HYSTERISCHE SCHELE HEKEL aan heb: die verrotte natte rotzooi die hij altijd achterlaat in de keuken. Gék word ik ervan. Het is net Zeehondencrèche Pieterburen.

Omdat het aanrecht afdrogen dus mijn bestemming in het leven is, kan ik het maar beter zo leuk mogelijk voor mezelf maken. Met hippe vaatdoekjes bijvoorbeeld (hoe ging dat liedje ook alweer: “t zijn de kleieieine dingen die het doen, die het doen“) en lekker geurend schoonmaakmiddel. Bovenstaand vaatdoekje van H&M Home bevat naast een leuke modegriet zelfs een mooie filosofie voor ’t leven: ‘Enjoy The Little Things‘, wat natuurlijk een waarheid als een koe is. Als je dáár niet van gaat fluiten in plaats van mopperen…

Voor maar 1,95 heb je deze little luxury. Online te koop bij H&M.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

 • januari 7, 2014 - 10:09 | Permalink

  Haha, ik heb er ook een paar bij de H&M gekocht. Vind ze alleen te mooi om te gebruiken en heb ook geen idee of ze het goed doen.

  Hoop voor je dat ze hem een beetje motiveren om de boel wat droger achter te laten. Verder heb je het wel goed voor elkaar volgens mij;) Klinkt inderdaad lekker geëmancipeerd!

 • januari 7, 2014 - 11:25 | Permalink

  Hahahahaha Zeehonden creche Pieterburen, ik moet echt keihard lachen. Maar het is zo herkenbaar. Mijn vader doet dus precies hetzelfde. Neemt hij het aanrecht af met een kei nat doekje en laat het vervolgens nat achter. Zo stom! Maar dit doekje is wel een goede oplossing 🙂

 • januari 7, 2014 - 11:34 | Permalink

  Haha, wat een superleuk stukje! Heb je blog nog maar net ontdekt, maar vind je nu al fantastisch.
  En ik denk dat ik deze doekjes zeker ga aanschaffen want ik heb zo’n vreselijke hekel aan die lelijke gele rakkers. Ik weet nooit hoe ik hem fatsoenlijk neer moet leggen. Het is zo’n doorn in het oog. Deze mooie verzachten vast een beetje de pijn van het waterballet, iedere keer. Want inderdaad: zéér herkenbaar!

 • januari 7, 2014 - 13:27 | Permalink

  Ik heb het idee dat mannen gewoon niet snappen dat je het aanrecht niet zeikenat kunt laten. ‘Dat droogt toch vanzelf’, zegt mijn vriend dan.. tsja. Dan maar leuke doekjes om het leed te verzachten. Goed idee 😉

 • januari 7, 2014 - 23:42 | Permalink

  Alles went, behalve een vent! 😉
  Voor de rest al 5 jaar gelukkig met mijn exemplaar, maar wennen aan hun rare gedragingen?

 • januari 8, 2014 - 09:44 | Permalink

  Heel herkenbaar, hier is het ook altijd een waterballet als man in de keuken bezig is geweest. 🙂
  Zo’n vaatdoekje kan ik dus ook wel goed gebruiken. En dat voor zo’n lief prijsje.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *