Happy item: funky vaatdoekjes (ja, hier gaan we het serieus over hebben)

Geheel volgens de wetten van de emancipatie, houden mijn lief en ik er een eerlijke taakverdeling op na in huis. Hij doet veel vaker de was dan ik en is daar ook véél beter in (aangezien ik nog weleens per ongeluk nieuwe roze joggingbroeken bij de lichte was gooi en het record ‘wollen kledingstukken verwassen’ op mijn naam draag), hij kookt goddelijk, hij zorgt er altijd voor dat die ginormous hoeveelheid oud papier in hapklare pakketten bij de voordeur worden gezet, hij ruimt ’s avonds als ik al slapend op de bank hang de vaatwasser netjes in en hij roept me ter verantwoording als ik weer eens mandarijnenschillen in de verwarming heb laten vallen (mijn favo bezigheid in de winter: mijn kadetten warmen op dat ding en ondertussen mandarijnen eten). Niks te klagen op dat front dus. Maar er is één ding waar ik een HYSTERISCHE SCHELE HEKEL aan heb: die verrotte natte rotzooi die hij altijd achterlaat in de keuken. Gék word ik ervan. Het is net Zeehondencrèche Pieterburen.

Omdat het aanrecht afdrogen dus mijn bestemming in het leven is, kan ik het maar beter zo leuk mogelijk voor mezelf maken. Met hippe vaatdoekjes bijvoorbeeld (hoe ging dat liedje ook alweer: “t zijn de kleieieine dingen die het doen, die het doen“) en lekker geurend schoonmaakmiddel. Bovenstaand vaatdoekje van H&M Home bevat naast een leuke modegriet zelfs een mooie filosofie voor ’t leven: ‘Enjoy The Little Things‘, wat natuurlijk een waarheid als een koe is. Als je dáár niet van gaat fluiten in plaats van mopperen…

Voor maar 1,95 heb je deze little luxury. Online te koop bij H&M.

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *