Les Merveilleuses de Ladurée – macarons & make-up

Wat ik nou zo leuk vind aan Ladurée: alles wat dit label uitademt, maakt dat jij je zo speciaal voelt. Jij bent het wáárd om delicate koekjes in de mooiste kleuren van de regenboog, à 1,80 per stuk, één voor één uit te zoeken, een dame in een prachtig uniform doet ze met behulp van een tang héél voorzichtig in een met vloeipapier bekleed doosje – we hebben het hier immers wel over de schatten van de wereld – en dat bloedmooie doosje (je mag altijd kiezen uit heel een paar verschillende ontwerpen) wordt vervolgens mét een kaartje in een schattig papieren handtasje gedaan, alsof je vervolgens door Parijs wandelt met de nieuwste it-bag aan je arm.

Verwennerij in haar puurste vorm.

Luxe-producten op de markt brengen; of het nou macarons, réligieuses, geurkaarsen, handcrème, briefpapier of boodschappentasjes betreft – dat kan Ladurée als de beste. Logisch dan ook, dat het Franse patisserie-instituut (want zo mogen we het toch wel noemen?) nu met een eigen cosmeticalijn komt. De collectie is ‘Les Merveilleuses de Ladurée’ gedoopt en omvat 20 verschillende tinten blusher, vloeibare foundation en liptinten.

Japan is in februari als eerste aan de beurt; pas in de herfst van 2012 zal de cosmeticacollectie hier in Europa uitkomen en dan volgen ook Amerika en de rest van Azië.

Het mooist vind ik de blusher in cameo-vorm. En dan graag  in dat felroze, s’il vous plaît!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *