Lovely Links

Een BRILJANT initiatief: een koffiebar op een fiets. CharRie is een Japanse die door Berlijn fietst met haar tot koffiebar omgebouwde fiets. Dit schept mogelijkheden jongens… dus, wie start de eerste cupcakebar per fiets? Ik dan maar?

Voor de release van de nieuwe Xperia telefoon van Sony Ericsson, brachten ze in Japan een superleuke site uit waarop je kunt zien wat onze Japanse generatiegenoten allemaal meenemen in hun handtas. Smullen!

Ik ben Silke enorm dankbaar dat ze deze link met me wilde delen via Twitter: een blogpost met stappenplan hoe je je eigen ‘tassel garland‘ (ofwel: feestelijke slinger – een directe vertaling blijven jullie me schuldig) maakt à la het briljante Confetti System.

Jordan van het blog ‘Like Giselle‘ raakte ook geïnspireerd door My Life As A Magazine en maakte haar eigen cadeau-envelopjes. Leuk om te zien wat zij ervan heeft gemaakt!

Mooi initatief van Dianna Agron, die je kent als Quinn in ‘Glee’, die op haar blog aanmoedigt om elke maandag iets speciaals voor iemand te doen.

Model Coco Rocha was zó nieuwsgierig naar de nieuwe ‘Lytro‘-camera, dat ze vroeg of ze ‘m een dagje mee uit mocht nemen. Het handige aan de Lytro is dat je ‘m niet hoeft scherp te stellen, dat kan als je de foto al hebt genomen.

De laarsjes met glitterhak van Barneys zijn bloedmooi, maar à 595,- dollar nogal aan de prijs. Gelukkig legt blog {this is glamorous}  uit hoe je je eigen glitterboots maakt. Wow!

Ik weet niet of je ‘m kent, maar Kate Spade heeft een geweldige collectie serviesgoed met goudkleurige confetti (maakt elke maaltijd tot een feestje – als het dat nog niet was). Blog ‘Mint Love Social Club‘ maakt er een schilderijtje van na, met twee vingers in de neus. Dat kun jij ook!

90 jaar en nog altijd een stijlicoon: socialite Iris Apfel is een New York Doll met een bite. De Britse krant Telegraph had een interview met Iris: “It’s a free country – if you want to look like a freak, that’s your problem.'”

Desserts for Breakfast is een bloedmooi blog waar het water je in je mond loopt. Omdat er in de maand oktober wereldwijd extra aandacht werd gevraagd voor borstkanker, geeft Desserts for Breakfast niet alleen hét recept voor de enige echte Think Pink! Strawberry and Cinnamon cupcakes prijs, maar verkoopt ze ook een setje met mooie kaarten met foto’s van haar werk. De opbrengsten gaan naar de American Cancer Society.

Het Pretty Patterns Colouring Book lijkt me zó leuk voor saaie koude zondagen!

Dit is momenteel mijn lievelingsnummer, van Lianne La Havas. Een muzikante om in de gaten te houden!

In Barcelona bevindt zich wel een héél bijzondere snoepwinkel: Happy Pills, waar alles ontworpen is als een apotheek. Je vult je medicijnpotje dus met kleurrijke snoepjes. Daar móet je toch heen?

Kunstenaar Andrew Stellitano doet werkelijk te gekke dingen met voedsel. Van Gucci Tiramisu tot aan Nike Pudding en pastalinten met spreuken. Cool om te zien!

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *