Missoni for Target: zuchterdezucht


H&M strikte voor komend najaar Donatella Versace voor een complete low-budget collectie waar naar verluidt ook woonaccessoires bij zullen zitten. Maar, ik ben dan toch meer van de eclectische, kleurrijke en sophisticated prints van een ander familiebedrijf slash modehuis uit het land van de pasta’s: die van Missoni. Zij hangen dan wel niet in de Hennes (ondanks mijn vele smeekbeden richting hemelpoort), maar doen wel iets soortgelijks met de Amerikaanse keten Target. Target is een soort Amerikaanse Makro, maar dan nog veel groter en veel diverser, die eerder al designers strikte als Mulberry, Rodarte en Zac Posen.

De collectie die Missoni voor Target ontwierp, beslaat maar liefst 400 verschillende producten, allemaal voor spotprijsjes. Van rompertjes tot aan schoenen, trolleys, de beroemde sjaals, lange handschoenen, kussens, koffiekopjes, plaids, handtassen, kimono-jasjes, hoodies, sokken, regenlaarzen en zelfs – pronkstuk der pronkstukken – een echte Missoni-fiets. O en dan hadden we de tuinset nog niet gehad. Wat is ‘zucht’ in het Italiaans?

 

Zomer in Nederland? Muhahaha! Ik sla alvast wat handschoenen en sjaals in, want mijn moderadar slaat ‘herfst’ aan.

Heart pink Missoni x Target is vanaf 13 september verkrijgbaar via target.com en bij Target-winkels in Amerika. Heb je geen kennis in Amerika of Amerikaanse postbus, dan zit er helaas niets anders op dan dag en nacht over eBay te waken. Laat nu die Italiaanse zucht maar weer horen.

Love nenz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *