NailZ!

De afgelopen maanden hing er bij mij in huis een geur van Clinic huisparfum uit Antwerpen, gemixed met aceton en nagellak. Onbewust heb ik er echt een beetje een nieuwe hobby van gemaakt om mijn nagels elke keer weer anders te lakken. Er worden bijna wekelijks pakketjes van eBay afgeleverd, met nieuwe kleurtjes van OPI & Essie en ook het Essence-schap bij het Kruidvat is voor mij niet veilig (het helpt trouwens ook als Pruh Uslu Airlines nagellakjes uit de sale voor je meeneemt). En geïnspireerd door mijn nail icons als Kid Sister, Amanda Blank, Katy Perry en Melody Ehsani heb ik inmiddels al heel veel verschillende homemade dessins op mijn nageltjes gehad. Van effen fluorroze, lila, Barbie-pink, fuchsiapaars, turquoise, geel en spijkerbroekblauw tot aan luipaardprint, roze nagels met een verticale turquoise streep, nagels met Hello Kitty-hoofdjes en een look geïnspireerd op de foto hieronder, compleet met goudkleurige logo’s van Chanel, Louis Vuitton en Fendi.

Nu ben ik natuurlijk beslist geen nagelstyliste en zien mijn homemade manicures er stuk-ken minder gelikt uit dan de designnails van menig salonbezoekster, maar toch: ik heb er lol in om gewapend met verschillende kleuren lak en mijn tong uit mijn linkermondhoek (niet doorvertellen…) de nagelstyliste uit te hangen. Maybe ben jij ook wel aan het DIY-lakken of heb je wat ideëen nodig om je vaste styliste at the salon onder het mondkapje te schuiven, maar hoe dan ook: ik vond dat wij nail-art-lovers wel wat inspiratieplaatjes konden gebruiken. En dus verzamelde ik foto’s van de vetste nagel-art voor je. Enjoy!


Da Pink Jamaican, door HER Nails


Rilakkuma-nagels…


Katy Perry’s Halloween-nagels


Mix & Match nails, van Leopard Print & Lace


Ice, ice, baby! Dimepiece via Missbehave Magazine


De bunnies & polkadots van dj Roxy Cottontail


Nailbling, door HER Nails


Supersweet met My Melody


Kid Sister liet tijdens haar concert in de Amerikaanse stad Austin een complete nagelsalon bouwen (De ‘Pro Nails Salon’), waar bezoekers gratis hun nagels konden laten doen. FAB!


Een filmpje van de Pro Nails Salon


Zomerse barbecue-nagels van MISS Crew


Hello Kitty tips!


Harajuku-style…


Nail-art door Estherlovesyou in Nylon Magazine


Katy Perry’s electro-nails


Nagels in Married to the MOB-stijl, door Pinky


Nepnagels van HER Nails, speciaal voor een photoshoot van DimePiece


Melody Ehsani-style! Door HER Nails


NEnz‘ eigenste luipaardprintnageljes. Geen work of art, maar wel een grappig resultaat!

Beat it – Michael Jackson

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *