Obsessies du jour

1. Neon. Ja echt. In schilderijen, op de muur, neon sieraden, neon ballerina’s, neon tassen; mits smaakvol toegepast (a little goes a long way) gaat er niks boven een beetje in het oog springende fluor.

2. Miss Van exposeert voor het eerst in Nederland! En wel in galerie Famous in Amsterdam. T/m 7 mei.

3. De lentecollectie van Maison Scotch. Ik zou álles wel willen hebben! Ik heb mijn hoop gevestigd op de uitverkoop en ben van plan dan flink toe te slaan. Hihi.

4. Sinds een paar weken hebben wij een platenspeler in huis en ik kan je niet vertellen hoeveel blijdschap dat met zich meebrengt. Afgelopen zaterdag hebben mijn lief en ik zelfs Record Store Day gevierd, door langs te gaan bij onze lokale platenboeren en vinyl in te slaan. Die mooie kleine platenzaakjes van Nederland hebben zulke pareltjes, die mogen toch niet verdwijnen?!

5. Tassen van Calypso. Oh my!

6. Het ouderwetse dutje. Sinds ik al een paar weken kamp met een hardnekkige verkoudheid en me nog steeds niet helemaal fit voel, gaat er niks boven op zondagmiddag even onder een dekentje op de bank kruipen.

7. Mara Hoffman maakt de coolste beachwear met de mooiste prints. Ik zou er wel dagen naar kunnen staren (wat ik ook doe).

8. Deze laarsjes van Antik Batik met geborduurde bloemetjes maken mij blij.

9. Complimenteuze deurmatten (via H&M Home, lang, lang gelee). Mocht je die nou niet hebben, krijt je boodschap dan gewoon lekker op je stoepje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 • april 23, 2012 - 20:44 | Permalink

  Platenspelers zijn zo fijn n_n wij hebben thuis een kast vol platen in de blokhut staan <3

 • Rox
  april 24, 2012 - 12:31 | Permalink

  Staren naar beachwear? Gewoon kopen en dragen! je kan het makkelijk hebben! Zelfs zonder rondjes rennen door Terwizzle 😉 =D

  <3

 • april 24, 2012 - 14:10 | Permalink

  dank weer Nenz voor de tips van miss Van. Ik ga er zeker heen (en Hema heeft treinkaartjes dus heuhh!)

 • Maritte
  april 24, 2012 - 20:47 | Permalink

  Deze blog artikelen vind ik altijd zo leuk van je! 🙂

 • april 25, 2012 - 09:31 | Permalink

  Wat een geweldige dingen allemaal! Vooral die tasjes & laarsjes.

  GIVEAWAY // Win a £100 REISS gift voucher at http://www.PSbyDila.com

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *