Ruby Lou; I love you!

Wil je me echt blij maken, dan neem je me mee naar een filiaal van Paperchase; de van oorsprong Engelse handel in alles wat met papier te maken heeft. Het mooiste cadeaupapier (van glitterchihuahua’s tot aan Chinese lampions), cadeautasjes, vloeipapier in alle kleuren van de regenboog, kaarten in alle soorten en maten, notitieblokjes, notitieboekjes, noem-het-maar op. Je vindt er een shop-in-shop van in de meeste filialen van De Bijenkorf, maar ook op stations duiken er inmiddels winkeltjes van Paperchase op. De wereld is mooi.

Terwijl ik vriendin R. tijdens mijn laatste bezoekje aan Paperchase een uur lang gegijzeld hield tussen de kaarten (quote: “Ik begin er zelf bijna enthousiast van te worden NEnz! En dat zegt wat!”), viel mijn oog op de kaarten van Ruby Lou; een ĂŒbercute meisje in schattige rokjes en sokjes, geflankeerd door kreten waarmee de kleine, vreugdevolle dingen van het leven geprezen worden (gestreepte panty’s, cupcakes, fotografie…). Die moesten mee naar huis, dat begrijp je.

O en de bijbehorende envelop? Die heeft een tijgerprintje. Need I say more?

Voor meer info over Paperchase en de filialen, check www.paperchase.co.uk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 • Esther
  april 19, 2012 - 22:01 | Permalink

  Ahhh daar heb ik m’n vriend ook naar meegesleept op vakantie! Ben echt heel lang binnen geweest maar zelfs hij vond het leuk haha.

 • april 22, 2012 - 20:16 | Permalink

  Wat een geweldige kaartjes! Ik ga zeker even een kijkje nemen bij 1 van deze winkels! (: Ik ben trouwens echt fan van de blog, keep up te good work!

  xo

 • Marjolein
  april 27, 2012 - 09:12 | Permalink

  Als je paperchase leuk vindt zou je eigenlijk ook eens moeten kijken bij de kaarten van Biri Publications.
  Vooral de Parade kaarten vindt ik ssssuper leuk.!!!
  Dat zijn echt super leuke kaarten van Nederlandse bodem…
  En te vinden bij de meeste boekhandels…

  xoxo m

 • mei 2, 2012 - 18:18 | Permalink

  @Esther: geweldige vriend heb jij, die dat leuk vond! Die van mij gaat er alleen maar heel chagrijnig van kijken. :) Hoewel hij er weleens cadeautjes voor me koopt! Dat dan weer wel… 😉
  @Lily Catherine: zijn ze cute of zijn ze cute? Ik wilde ze allemaal wel! Aaah en wat lieeeef dat je me zo’n groot compliment geeft! Dank je wel!
  @Marjolein: heee, dat ken ik nog niet! Dank je wel voor de tip, ik ga zeker eens kijken.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>