Obsessies van de week #28

Obsessies van de week

Chanel mini Nooit had ik ook maar vermoed dat ik de volgende woorden uit zou spreken: ik ben besmet geraakt met het hardloopvirus. Dit komt van iemand die alleen een sportschool in te krijgen is als Missoni zich zou gaan toeleggen op een lijn met sportkleding, maar joggen bevalt me tot nu toe heel goed. Ik vind het heerlijk dat je buiten bent, dat je je lijf en je benen gebruikt, dat je je hoofd even helemaal leeg kunt maken. Het geeft mij het gevoel dat ik even me-time uittrek om mezelf sterker en fitter te maken. Tip voor beginners (like me!): zet Runtracker als app op je iPhone zodat je je eigen (interval) trainingen kunt uitstippelen. Je eigen tempo aanhouden is key!

Chanel mini Wat mij betreft is hét accessoire voor deze zomer het vriendschapsarmbandje. Al dan niet zelf in elkaar gefröbeld. Ik word heel blij van al die kleurtjes die je zo door elkaar kunt mixen. Hoe meer kleur, hoe beter!

Chanel mini Laatst voor het eerst gedronken bij mijn favoriete restaurant Luce: de 'Gin Basil Smash'. Een cocktail met o.a. gin, verse basilicum en veel ijs. Vriendlief kocht afgelopen weekend een fles Bombay Sapphire (wat mij betreft het drankje met de mooiste fles op aarde: 1001-nachten-blauw) en een grote basilicumplant en is zelf gaan shaken in de keuken. Heerlijk.

Chanel mini I loooove cute manicures! Maar dat wist u vast al. In Amerika is men helemaal in de ban van stickers die je op je nagels plakt en op maat vijlt, die je nagels het effect geven alsof je zojuist drie uur lang een manicurist helemaal los hebt laten gaan met nail-art. Binnenkort vast bij uw drogist.

Chanel mini Stickers om je saaie lichtknopjes op te leuken van Henrietta Swift. Zó leuk! Hier te koop.

Chanel mini Gekleurde chino's zijn mijn nieuwste grote liefde in modeland. Met de mate van comfortabelheid van een boyfriend jeans, maar dan zachter en momenteel verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Chanel mini M&M's met kokossmaak. Een paar weken geleden meegesmokkeld door Vriend D., vaste snackleverancier, en nu al favoriet. Al is het alleen maar omdat de M&M's zelf groen, wit en bruin zijn. Met mini-palmboompjes erop. Ik vond ze afgelopen weekend bij Eicholtz in de Leidsestraat in Amsterdam, alwaar ik ook bijna een grote zak M&M's met pretzels meenam (à 8,95, mind you).

Chanel mini Christina Hendricks (die we kennen uit 'Mad Men') is een verfrissende verschijning in een tv-landschap van dun, dunner, dunst. Bloedmooi rood haar en een prachtig figuur dat ze vol trots weet te dragen. Haar 'radical self-love' en zelfvertrouwen zijn inspirerend. Whatta woman!

Chanel mini Schommelbankjes. Waarschijnlijk te wijten aan het gegeven dat The Boyfriend en ik op zoek zijn naar een nieuw huis, met tuin en dat ik weg zit te dromen bij plaatjes van droomtuinen. Le sigh

Wat houdt jou deze week bezig? Nog aanstekelijke obsessies, anyone?

Love nenz

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *