On the 11th day of Christmas…

Pom-Pom-elastic-headband-pink

Weet u nog; die modellen op de catwalk bij Sonia Rykiel, met allemaal een enorme pompom op het hoofd? Het was een vrolijk gezicht. Toevallig kreeg ik deze week een nieuwsbrief in mijn mailbox van La Lisette; die niet alleen ge-wel-di-ge tassen met vosjes, panda's en spookjes verkoopt, maar dus ook een eigen versie van de modieuze pompom-haarband. Als dat niet winters & feestelijk staat, weet ik het ook niet meer.

La lisette pompom broche

La Lisette heeft trouwens ook pompom-broches die ik alleen al vanuit sentimentele overwegingen zou moeten hebben, vindt u ook niet? Ik ga bestellen!

KerststerDe pompom-haarband kost maar 12,- E, voor de broches betaal je 7,- E. Check www.lalisette.nl

Boombox Jingle Bells – Diana Krall

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *