On the 12th day of Christmas…

MaisonFrancisKurdjianBubblesILoveStylearticlepic

Met geurtjes heb ik hetzelfde als met schoenen: het is het helemaal, of het is het helemaal niet. Mijn ruikert is best een beetje gevoelig, waardoor ik van te zware, te aanwezige luchtjes nogal eens knallende hoofdpijn krijg. Maar als een lucht mij wél kan bekoren, ooooh boy, dan ben ik verloren. Dan kan ik de hele dag aan de verpakking lopen snuffen. Zo ligt er nu al een aantal weken een verpakking mini-geurkaarsjes van Annick Goutal in de keuken waar ik steeds à la Julie Andrews in 'The Sound of Music' langsdwarrel, inhaleer en vervolgens een gelukzalige kreun laat horen.

En wat mij nu ook zó lekker lijkt: bellenblaas met een geurtje, van Maison Francis Kurkdjian. Jawel: béllenblaas, als in: het allerleukste product uit je jeugd, mét een geurtje. Fijne mint bijvoorbeeld. of peer, vers gemaaid gras, en viooltjes. Heelheelheel bijzonder!

Kerstster Te koop voor € 12,00 per bellenblaas via de webshop van Skins.

Boombox Promise Me – Joan Franka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *