Sugar In My Bowl

Over ‘als een Godin in Frankrijk’ gesproken: als u net zo van het huismussen kunt zijn als ik, dan heb ik iets voor u gevonden wat dat nog leuker maakt. Namelijk de allermooiste suikerklontjes op de hele wereld (dat durf ik zomaar te zeggen, whoe!). Ze komen uit Frankrijk en zijn van het merk ‘Belle de Sucre’, die ze maakt in de vorm van knoopjes, hartjes, bloemetjes, frivole onderbroekjes, teddyberen en zelfs zoals de Birkin-bag van Hermès, allemaal uitgevoerd in suikerzoete (duh) pastelkleurtjes.

En dan die Eiffeltorentjes voor op de rand van je theekopje… * joy! * Dat maakt theedrinken nog véél leuker.

De suikerklontjes van Belle de Sucre zijn o.a. te koop bij Tea in the City (Utrecht) en Betjeman & Barton (Den Haag) maar ook online. Google op ‘Belle de Sucre’ of surf naar de webshop van Betjeman & Barton.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

 • oktober 26, 2011 - 16:40 | Permalink

  Erg cute, wanna have!

 • Eef
  oktober 26, 2011 - 16:46 | Permalink

  Het is absurd hoe blij ik word van deze post 🙂

 • oktober 26, 2011 - 20:06 | Permalink

  ooh prachtig. Zonde om te gebruiken eigenlijk!

 • oktober 26, 2011 - 21:26 | Permalink

  Die onderbroekjes & beertjes moet ik hebben! Ik zie mezelf al met de dochter in de zetel soezelen, een lekker tasje chocomelk met een drijvend onderbroekje of beertje erin.
  Hopelijk zijn er webshops of gewone winkels in België waar ik ze kan kopen want deze komen alvast op mijn wishlist!

 • oktober 27, 2011 - 15:38 | Permalink

  Yes, deze mogen onder kerstboom! J’adore!

 • Pingback: THINGS THAT MAKE ME SMILE «

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *