Dat noem ik nog eens een woonkleed

Ik moet je toegeven dat ik de laatste tijd lichtelijk geobsedeerd ben geraakt door het Amerikaanse label Free People. Dat komt doordat ik heimelijk afleveringen van 90210 kijk (niet doorvertellen!) en personage Ivy (gespeeld door Gillian Zinser) tot mijn nieuwe stijlicoon heb gerekend. Denk aan hippiejurkjes, edgy gebreide truien en stoere boots; precies de stijlelementen die je vindt bij Free People. Ik ben verheugd u mede te delen dat ik in de laatste aflevering van 90210 Ivy aantrof in PRECIES DEZELFDE trui als ik heb, van Free People uiteraard.

Tot het ultieme heiligdom van Free People, namelijk één van hun winkels in de States, ben ik nog niet toegetreden. Spijtig, vooral als je bedenkt dat daar het ultieme woonkleed op me ligt te wachten. Het kleed ligt er gewoon ter decoratie (het is niet te koop), maar het is zo mooi dat het hoofdkwartier van Free People wordt plat gebeld met verzoekjes van mensen die zich afvragen hoe ze eraan kunnen komen.

En dan nu het goede nieuws: jij kunt dat kleed zelf ook namaken. Ja, echt! Want op het Free People Blog staan uitgebreide instructies. Geen idee of het écht zo makkelijk is als het lijkt, maar hee: je komt de winter wel weer door, met zo’n projectje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 • oktober 28, 2011 - 12:10 | Permalink

  OMG, die wil ik ook!!!

 • oktober 31, 2011 - 07:52 | Permalink

  ik heb een oranje-geel kleed in mijn woonkamer. Daar moest ik LOML al heel lief voor aankijken. Gaat bij dit kleed gewoon niet lukken, vrees ik. helaas.

 • oktober 31, 2011 - 13:29 | Permalink

  wow ik ben verliefd!!! als ik deze winter nou echt niks te doen had…

 • Eszz
  december 7, 2011 - 21:55 | Permalink

  Ik ben er maar eens aan begonnen en het is echt super leuk!

 • Monique
  januari 23, 2012 - 15:32 | Permalink

  Ohhhhh die is werkelijk prachtig!!
  Ik ben helemaal verliefd!!
  Weet je al of het echt zo makkelijk is als het lijkt??

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *