Tattly: who says forever is better?

Hoewel ik vol bewondering naar Kat von D. en haar collega’s in L.A. Ink kan kijken of naar de armen van wijlen Amy Winehouse, zie ik mezelf toch niet zo gauw een tattoo nemen. Dat komt overigens doordat ik mezelf voor geen meter vertrouw: de ene week lijkt een muur fluorroze schilderen mij nog een bril-jant idee; maar een maand later ren ik paniekerig rond in kringetjes, me onderwijl afvragen wat me heeft bezield. Nu is een muurtje overschilderen niet zo’n probleem, dus wat dat betreft ben ik dan ook geheel van mening: gewoon doen. Maar iets permanent op je lijf laten zetten… dát durf ik niet aan, gewoon omdat ik weet dat mijn smaak voortdurend verandert – of, zoals ik dat graag noem: evolueert. * wink *

Nu ben ik een beetje verliefd geworden op de tijdelijke tattoos van Tattly. Ik hoor je denken: “Tijdelijke tattoos? Dat zijn toch van die kinderachtige dingen die je vroeger bij de kauwgom kreeg?” Jawel. Maar Tattly tilt die dingen naar een heel nieuw level. Tina Roth Eisenberg vond het ergerlijk dat er alleen maar lelijke temporary tattoos beschikbaar waren voor haar dochtertje. “Dat kan anders!”, dacht Tina, en zo ontstond het idee voor Tattly: tijdelijke tattoos waarbij design, coolness en typografie hoog in het vaandel staan. Daarvoor wordt samengewerkt met de coolste kunstenaars die bijzondere ontwerpen aanleveren.  Tattoos van stoere vintage camera’s, mooie quotes die je gewoon op je lijf wil hebben als reminder, kleurrijke waterijsjes, digitale horloges, koffiekopjes, robots, en gewoon supergave illustraties die ware kunstwerkjes zijn. En ben je ze zat, dan neem je morgen gewoon weer een nieuwe. Zoals ze bij Tattly zelf zeggen: “Who says forever is better?”

Bestellen kan op www.tattly.com: 5 dollar voor twee tattoos, 2 dollar shipping voor internationale customers. Simpel & cool.

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *