Tea-to-go met de Tea Clutch van Tea Bar

Word jij elke dag diep ongelukkig van slappe kantoorthee? Wel, turn that frown upside down, want die slappe bakkies English Breakfast-thee zijn voorgoed verleden tijd. De theedames van de leukste theewinkel van Nederland; de Tea Bar in Amsterdam, bedachten namelijk de Tea Clutch: een verpakking in de vorm van een hippe clutch bag met daarin al uw benodigdheden voor een fatsoenlijk – wat zeg ik – overheerlijk kopje thee op locatie. De clutch is gevuld met die fantastische losse thee waar Tea Bar om bekend staat en vijftien theefilters (losse, lege theezakjes eigenlijk). Vul een theefilter met de losse thee, geef ‘m een duik in een kopje heet water en voilà: echte kwalitea, waar en wanneer je maar wilt. Ook handig op reis!

De Tea Clutches zijn ontworpen door Amsterdams designbureau Proud Design en zijn er in drie varianten: de blauwe kroko-clutch met zebraprint bevat Choco Chanel-thee (echt, goddelijk, goddelijk, goddelijk; je hoeft gelijk geen chocolade meer te eten dus tel uit je winst & waist-size!), de lichtroze is gevuld met Champ Chique-thee en in het funky gele tasje vind je fruitige Mango Madness-thee.

De Tea Clutches zijn voor 4,95 per stuk te koop in de winkel van Tea Bar aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam, maar ook online via www.teabar.nl. Ik ga wat vriendinnen blij maken!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *