These are a few of my favorite Pins

Fijne plaatjes waar ik momenteel mijn inspiratie uit haal:

Hoera voor truien waar je in kunt wonen! Via

Tutti frutti Rocky Road! Maak dit op een grauwe dag en het is meteen zomer in je hart. Via Sweetapolita.

Tja, soms heb je gewoon te maken met mensen die ronduit horkerig doen. Je weet wel wat je dan tegen jezelf moet zeggen: niet je humeur laten verpesten, ’t is het niet waard, het gaat niet over jou maar over die persoon, je moet het zo snel mogelijk van je af laten glijden etc. Maar ja, doe dat maar eens! Toen ik deze foto zag, wist ik het ineens: dit is wat ik tegen mezelf ga zeggen in zo’n situatie. Niet dat iemand nou meteen een bitch is als ‘ie vervelend reageert (hoewel…), maar omdat het me er op een vrolijke, luchtige manier aan herinnert (met het bijbehorende liedje in mijn hoofd!) dat ik in een goede bui was en dat ik die niet ga laten verpesten door wat of wie dan ook. Eigenlijk is het een soort ‘en fluitend gaan we voort’. Via

O yeah… Via Bestfriendsforfrosting.com

Blogger Valentine heeft volgens mij meer winterjassen dan de gemiddelde vrouw schoenen heeft (ze geeft ’t zelf toe!) en ik zou ze allemaal wel willen hebben. Perfecte winter-inspiratie! O en die goddelijke sjaal heb ik zelf ook (in zwart-wit) en die is zo zacht, dat ik ermee zou trouwen als het kon.

Wil je gezellig inspiratie met me uitwisselen? Volg nenznet op Pinterest.

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *