Dingen waar je blij van wordt: Poopy Cat

Stop waar je mee bezig bent, laat alles vallen en ga eens effe uitgebreid achterover zitten voor dit filmpje van de Poopy Cat Dolls. Ik ging haast dood van schattigheid én hilariteit toen ik het voor het eerst zag (mijn favoriete scène is die van dat achtergrondkoortje met de microfoons). Nu, ongeveer 212 views later, word ik er nog steeds blij van. Voor mij hét teken dat dit beslist de moeite van het delen waard is.

O ja, en het product is trouwens ook vet handig als je elke dag kokhalzend boven het toilet van je kat hangt. Ik ga ze binnenkort eens uitproberen. Zie www.poopycat.nl voor de dirty details!

P.s. een vriend van mijn lief werkte mee aan de muziek voor het filmpje. Wat het voor ons natuurlijk alleen nog maar extra hilarisch maakt! Lol!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *