Mijn favoriete blogposts van 2013

Rond de feestdagen vind ik het altijd heerlijk om foto’s op mijn iPhone, Instagram en Facebook te bekijken van het afgelopen jaar. Ze herinneren me aan mooie momenten (sommige was ik zelfs al vergeten!) en daar word ik blij van. We kijken al zo veel vooruit naar wat we nog moeten & willen doen en wat er nog komen gaat: soms is stilstaan en het tellen van de zegeningen die je hebt en hebt gehad, heel fijn voor je geluksgevoel. Terugkijken naar mijn blogposts van het afgelopen jaar, maakt me ook blij. Ik dacht dat het – op een verhuizing na – een relatief rustig jaar was geweest, maar in de flashback ontdek ik dat ik tot veel nieuwe inzichten ben gekomen, veel heb geleerd, veel trips heb gemaakt, veel heb gevierd (héél belangrijk), en veel heb gedeeld, met jou.

Ik wil je hierbij dan ook bedanken voor het volgen van mijn blog, de lieve reacties en het delen van mijn posts met anderen. Daar word ik zielsjubelendgelukkig van, kan ik je vertellen. Dus, een dikke dankjewel for spreading happiness!

Hieronder een klein lijstje met mijn favoriete blogposts van 2013. Ik heb met een vreugdevol hart geschreven, gephotoshopt, gefotografeerd en geblogt.

1. Mijn blog werd 8 jaar en daarom deelde ik gratis Happy Notes uit!

2. Ik ontdekte de fantastische, inspirerende en motiverende Kid President

3. Meer van deze mensen graag: ‘Happy Makers’ die de wereld kleur geven!

4. Per toeval ontdekte ik de lekkerste chocolade ooit

5. Ik mocht koken met Gizzi Erskine en liep haar van tevoren -stomverbaasd – tegen het lijf op het toilet. Never miss an opportunity to pee! 🙂

6. Omdat ik hoop dat je erdoor geïnspireerd raakt: mijn 5 boeken die je leven zullen veranderen

7. Ik ging birthdaycrashen in Portugal en ontdekte het waanzinnig mooie Lissabon

8. Ik las ‘Mirror Mirror off the Wall‘ van Kjerstin Gruys en werd geïnspireerd om minder in de spiegel te kijken en meer uit te gaan van mijn gevoel dan onzekerheid over mijn uiterlijk.

9. De Herfst vieren in Parijs, in een droom van een appartementje en met héél veel eten (gelukkig keek ik toch al minder in de spiegel…;).

10. Vriendin N. stak mij aan met het granola-virus en geïnspireerd op de overheerlijke granola die ik at bij Frenchie in Parijs, maak ik nu mijn eigen granola. In grote potten, die ik ook uitdeel aan vrienden en familie. Het recept vind je hier. Geef er gerust je eigen draai aan om het extra yummy te maken!

11. Door schade & schande wijzer geworden (and still working on it!) deelde ik 8 tips om meer zelfvertrouwen te kweken

12. Een mooi voornemen voor 2014: Soms mag het allemaal best een beetje langzamer gaan… vind je ook niet?

Bovenste foto via theglitterguide.com (maar zo ziet mijn bureau er ook ongeveer uit in ’t echt! ;))

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *